Méhpempő – ahogy a természet megalkotta

Szponzorált tartalom

Méhpempő - ahogy a természet megalkotta

Méhpempő – ahogy a természet megalkotta

Nem mindenki híve a kapszulázott egészségmegőrzésnek, sokaknak az egyetlen megbízható módja a jótékony tápanyagok elfogyasztásának az, ha a természetben fellelhető formában teszik mindezt. A méhpempő éppen az ilyen szokások híveinek megfelelő készítmény, hiszen értékes vitaminjait így őrzi meg legjobban. Amennyiben tehetik, ne fogyasszanak szárított, kapszulás változatot, mert a legtöbb hatóanyag elvész belőle. A tiszta, friss méhpempő egy fehéres színű, zselés állagú, savanykás ízű anyag, ami a dolgozó méhek garatmirigy váladéka.

Több mint 250 féle mikrotápanyagot tartalmaz, amelyek könnyen, hatékonyan épülnek be az emberi sejtekbe. Fogyasztásával csökkenthető a káros LDL koleszterinszint, szabályozható a vérnyomás, megelőzhető az agyvérzés és a szívroham. Az idegrendszerre gyakorolt pozitív hatása a nagymennyiségű acetilkolinnak és B-vitamin komplexnek köszönhető. Érdemes rendszeres kúrát tartani minden évszakban. A méhpempő kiegészíthető a szintén nagyon értékes összetételű virágporral, méhkenyérrel és propolisszal.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás